1. Szakrendeléseink
  2. Lábzsibbadás és lábfájdalom vizsgálat
Menü
  1. Szakrendeléseink
  2. Lábzsibbadás és lábfájdalom vizsgálat

Lábzsibbadás és lábfájdalom vizsgálat

Rendelési idő

Rendelési cím

Kapcsolatfelvétel Visszahívást kérek Ismertető megtekintése Árak

Ismertető

Lábzsibbadás és lábfájdalom vizsgálat
bemutatása

A kétoldali, szimmetrikus, lábfejen, talpon kezdődő zsibbadás, fonákérzés, hangyamászás, égő fájdalom kialakulhat krónikus belgyógyászati betegségek következményeként, pl. cukorbetegségben (diabetes mellitus), pajzsmirigybetegségben, B12-vitamin hiányakor, veseelégtelenség során, de daganatos betegségeket is kísérhet, pl. ún. paraneoplasias jelenségként.

A fizikális neurológiai vizsgálatot követően laborvizsgálatok (pl. B12-vitamin szint, TSH meghatározás), EMG/ENG vizsgálat válhat szükségessé a zsibbadás/fájdalom okának tisztázása érdekében. Az oki terápia mellett általában lehetőség van tüneti kezelésre.

Lábzsibbadás és lábfájdalom vizsgálat magánrendelés árak

Lábzsibbadás és lábfájdalom vizsgálat árak

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel! Hétvégi ügyeleti díj: 6.000 Ft.
A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 24 órával ingyenes. Ebben az esetben a megfizetett összeget visszatérítjük Önnek. A 24 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 50%-át páciensünk köteles megfizetni.

Összes megtekintése

Egészségpénztári partnerek

Hívás