Dr. Gulyás Szilvia

Neurológia Már orvostanhallgatóként is az idegrendszer, az agy működése érdekelt a legjobban az orvosi tudományok közül, ezért tudományos diákkörösként csatlakoztam a Neurológiai Klinika elektrofiziológiai munkacsoportjához, és a ritmusos szemmozgások szabályozását kezdtem kutatni.

Dr. Gulyás Szilvia

Rendelési idő

  • Kedd 09:00 - 12:00

Rendelési cím

  • Árvai Medical Center 1165 Budapest Nyílhegy utca 4.
Dr. Gulyás Szilvia
Időpontfoglalás Visszahívást kérek Biográfia megtekintése Árak

Bemutatkozás

Dr. Gulyás Szilvia
biográfia

Az általános orvosi diplomámat 2003-ban szereztem meg a budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, ezt követően nem is volt kérdés, hogy mivel foglalkozzam, a neurológia volt a legérdekesebb számomra.

Doktorandusz hallgatóként a SE Neurológiai Klinikán folytattam megkezdett kutatómunkámat, valamint párhuzamosan bekapcsolódtam a leendő orvosok magyar és angol nyelvű oktatásába. A szemmozgásokat, idegrendszeri szabályozásukat, illetve a szemmozgások alatti agyi elektromos tevékenységet vizsgáltam, ebből írtam és védtem doktori disszertációmat (Ph.D. fokozat) is 2010-ben kitűnő minősítéssel. A kutatómunka mellett 2005 és 2008 között részmunkaidőben a VIII-IX. kerületi Háziorvosi Ügyeletben dolgoztam orvosként, így elmélyedtem a sürgősségi betegellátásban is, ezen tapasztalataimnak azóta is nagy hasznát veszem. Rövid tanulmányutamon megismerkedtem a holland neurológiai betegellátással is, később „kiválóan megfelelt” minősítéssel neurológus szakorvosi képesítést szereztem. Az egyetem elvégzése óta a Semmelweis Egyetem Neurológiai Klinikáján dolgozom, jelenleg egyetemi tanársegédként.

Részt veszek a magyar és angol nyelvű graduális orvos-, gyógytornász-, és ápolóképzésben, illetve a klinikai neurofiziológiai szakasszisztens képzésben elméleti és gyakorlati oktatóként, illetve gyakorlati vizsgáztatóként. A klinikumban szerzett tapasztalataim, mentoraim tanítása alapján igyekszem betegeimet gyógyítani. Electrooculographiai (elektromos szemmozgásvizsgálat) ambulanciát működtetek a Neurológiai Klinikán, ahol főként neurodegeneratív betegségben (pl. Parkinson- szindrómák) szenvedők szemmozgásait vizsgálom. Számos nemzetközi és hazai konferencián szerepeltem előadóként, illetve több hazai és nemzetközi közlemény, magyar és angol nyelven megjelent könyvfejezet szerzője vagyok. A Magyar Ideg- és Elmeorvosok Társaságának, a Magyar Klinikai Neurofiziológiai Társaságnak, a Magyar Tudományos Parkinson Társaságnak és az 2016 januárjáig az International Parkinson and Movement Disorder Society-nak vagyok tagja.

Szeretettel várom leendő betegeimet rendelésemen különféle idegrendszeri problémák, panaszok, pl. fejfájás, szédülés, végtagzsibbadás, nyak- és derékfájdalom, görcsrohamok, átmeneti emlékezetzavar, átmeneti végtaggyengeség, beszédzavar és memóriapanaszok esetén.

Jelenlegi munkahelyek

Semmelweis Egyetem Neurológiai Klinika, egyetemi tanársegéd

Neurológia magánrendelés árak

Neurológia árak
  • Konzultáció, 30 perc 24000 Ft
  • Kontroll 18000 Ft
  • Recept felírás 2000 Ft

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Hívás